!! UPDATE 14/05/2020 !!

Uit bezorgdheid over onze deelnemers en naar aanleiding van de preventieve Corona-maatregelen heeft De Stroom beslist om voorlopig geen nieuwe activiteiten te organiseren. Op onze Facebookpagina kan je wel De Stroom @ Home volgen. 

Heb je vragen over onze reizen in het licht van deze coronacrisis? Lees dan zeker dit document.

Bij vragen, contacteer ons op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 056/35.30.17.


VRIJE TIJDS- EN VORMINGSDIENST VOOR PERSONEN MET EEN BEPERKING


De Stroom is een vrijetijds- en vormingsdienst voor mensen met een beperking. Als iemand zich verveelt en niet goed weet wat te doen in zijn vrije tijd, kan die altijd aankloppen bij De Stroom.

Zowel voor kinderen, jongeren als voor volwassenen met een (vermoeden van) beperking of nood aan ondersteuning hebben we een ruim aanbod aan activiteiten. We vinden dat mensen met een beperking, net als iedereen, recht hebben om te kiezen hoe ze hun vrije tijd op een kwaliteitsvolle en zinvolle manier invullen. Naast het zelf aanbieden van activiteiten en reizen staan we ook open voor ideeën van deze personen zelf.

Naast ons vrijetijdsaanbod bieden we ook vorming aan. Roept het werken met een smartphone veel vragen bij je op? Of doet je computer nooit wat jij wil? Een passende en laagdrempelige vorming kan hierbij een grote hulp zijn.

                                                    

vzw De Stroom
Sint-Janslaan 1, 8500 Kortrijk
Tel. +32 (0)56/35 30 17
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.