Reizen

GROEPSREIZEN

Reis je graag, maar liefst niet alleen? Dan hebben wij dé oplossing!

De Stroom organiseert jaarlijks meerdere groepsreizen en weekends, zowel in binnen- als buitenland. Met groepjes van 6 à 7 deelnemers en 2 begeleiders vertrekken we naar onze bestemming. In het reisaanbod vind je heel wat mogelijkheden: van een wandelvakantie tot een citytrip in één van onze buurlanden, van een vliegreis naar Spanje tot een swingend festival-weekend! Het aanbod is heel divers, zodat iedereen een reis vindt die bij hem of haar past. 

Reizen doen we steeds in groep. Wat we doen op reis, wordt afgesproken met alle reizigers van jouw bestemming. Zo kan je zelf helpen kiezen wat je graag wil doen. We streven naar comfortabele en betaalbare reizen. Benieuwd? Registreer dan hier jouw gegevens en ontvang als eerste onze reisbrochure en nieuws over vrije plekjes...

 

REISBEGELEIDERS

Onze reizen worden begeleid door ervaren vrijwilligers met een hart voor reizen. Alle vrijwilligers worden opgeleid en sterk ondersteund om goed voorbereid een onvergetelijke reis te kunnen begeleiden. 

 

PRIJZEN

De prijzen van onze groepsreizen zijn steeds all-in. Dat wil zeggen dat je geen extra kosten hebt voor vervoer, uitstappen, maaltijden of een drankje. Je weet op voorhand perfect welk budget je nodig hebt voor de reis. 

REIZEN IN 2024

Het reisaanbod is bekend! Klik hier voor de brochure met alle reizen van 2024. Op p10 ontdek je ook alles over onze reiswinkels. 

Wil je graag mee op reis? De deadline voor jouw kandidaatstelling is 12 januari 2023 om 23u59. Dien dus zeker tijdig jouw kandidaatstelling als je meegenomen wil worden in de eerste reisverdeling. Dat kan via deze link.

Meer info nodig? Stuur een mailtje naar reizen@vzwdestroom.be

REIZEN MET AUTISME

Reizen is niet zo eenvoudig.

Mensen met autisme hebben nood aan voorspelbaarheid, maar reizen is vaak allesbehalve voorspelbaar.
Hoe kan iemand met autisme toch een droomreis beleven? Hoe kan hij of zij zich voorbereiden?

Om daar een antwoord op te bieden, heeft De Stroom met de steun van Toerisme Vlaanderen een reiswijzer samengesteld. 
Aan de hand van richtvragen helpt onze Reiswijzer hoe je stap per stap jouw reis kan aanpakken.